Previous press release

Worldline a Elcom ponúkajú e-platobné riešenia slovenským obchodníkom

Bratislava 21. októbra 2013 - Worldline, dcérska spoločnosť Atosu pre e-platobné služby a Elcom, vývojár a výrobca riešení pre elektronické registračné pokladnice, podpísali partnerskú zmluvu o ďalšom predaji, ktorá prinesie inovatívne platobné riešenia bližšie k slovenským obchodníkom. Vďaka tejto partnerskej zmluve bude ponuka registračných pokladní Elcomu na slovenskom trhu doplnená o inovatívne platobné produkty spoločnosti Worldline a obe strany tak môžu slovenským obchodníkom poskytnúť kompletnú ponuku platobných služieb.

Trh elektronických platieb na Slovensku má veľký potenciál. Ich akceptácia u obchodníkov na Slovensku sa v uplynulých rokoch zvýšila, ale trhový prienik stále zostáva na relatívne nízkej úrovni. Táto spolupráca má za cieľ tento nárast výrazne urýchliť a dosiahnuť 40.000 obchodníkov. Prieskum ukazuje, že akceptovaním elektronických platieb sa predaj zvýši o 13%. Súčasná spolupráca medzi Worldline a Elcomom zabezpečí, že slovenskí obchodníci budú svojim zákazníkom môcť ponúknuť najlepšie elektronické platby.

Worldline ponúka slovenským obchodníkom unikátny produkt. Pascal Libert, Generálny riaditeľ pre Worldline Slovensko, vysvetľuje: “Naše rozsiahle skúsenosti a referencie v oblasti elektronických platieb v Európe potvrdzujú náš záväzok dbať o podnikanie našich klientov. Vďaka jedinému kontaktnému miestu, sústavným inováciám, ktoré podporujú obrat a najmodernejšej ponuke platobných služieb veríme, že naše služby zaručujú, aby sa mohli naši zákazníci odlíšiť. Aby sme urobili veľký krok v ponuke riešení spoločnosti Worldline pre slovenský trh, hľadali sme zodpovedných partnerov s rozsiahlou zákazníckou databázou na Slovensku, čo vyústilo do spolupráce s Elcomom, spoločnosťou zaoberajúcou sa výskumom, vývojom a výrobou v oblasti elektroniky. “

Elcom poskytuje vysokokvalitné riešenia pre registračné pokladne pre akýkoľvek sektor malých, stredných a veľkých podnikov a hotelovo-reštauračných zariadení a vyrába priemyselné počítače “všetko v jednom”, trvácne tablety a zariadenia na snímanie biometrického podpisu a manažment e-dokumentov.

“Dôkazom špičkovej úrovne kvality našich výrobkov a riešení je, že ich uznávajú naši zákazníci vo viac ako 50 krajinách.” Hovorí Peter Pitoňák, Vedúci Obchodného úseku spoločnosti Elcom. “Je nám potešením spojiť naše sily so spoločnosťou Worldline a posilniť tak naše portfólio služieb o ich inovácie a odbornosť v e-platobných službách”.

Next press release

Worldline
Communication
trans-1-px
môžete zakázať ich používanie vo vašom webovom prehliadači tak, ako je to popísané v našej Politike na ochranu súkromia.